مقاله انتشارات سلامت هاروارد در رابطه با لوبیا چیتی

لوبیا چیتی که رایج ترین نوع لوبیا در ایالات متحده مصرف می شود، به ویژه در ایالت های جنوبی محبوب است، جایی که ممکن است به عنوان فریول (به اسپانیایی به معنای “لوبیا”) یا لوبیا کابوی شناخته شود.

این لوبیا چیتی گلستان بیضی شکل و مایل به قهوه ای با رگه های قهوه ای مایل به قرمز خالدار هستند که باعث می شود رنگ آمیزی شده به نظر برسند (پینتو در اسپانیایی به معنای “نقاشی” است).

پس از پخته شدن لوبیا چیتی خمین، لکه های رنگی ناپدید می شوند و یک لوبیا قهوه ای روشن با بافت نرم و کرمی باقی می ماند.

در مکزیک، آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی، پینتوس با اپازوت طبخ می‌شود، گیاهی که ظاهراً به کاهش خاصیت نفخ‌زایی این لوبیا و سایر لوبیاها کمک می‌کند.

نکته دیگر لوبیا چیتی اقلید برای جلوگیری از این مشکل این است که لوبیا را به تدریج به رژیم غذایی خود اضافه کنید و به طور منظم آنها را مصرف کنید.

انتشارات سلامت هاروارد به عنوان خدماتی به خوانندگان ما دسترسی به کتابخانه محتوای آرشیو شده ما را فراهم می کند.

لطفاً به لوبیا چیتی اردبیل تاریخ آخرین بررسی یا به‌روزرسانی در همه مقالات توجه کنید.

هیچ محتوایی در این سایت، صرف نظر از تاریخ، هرگز نباید به عنوان جایگزینی برای توصیه های پزشکی مستقیم پزشک یا سایر پزشکان واجد شرایط استفاده شود.

  • منابع:
    1. Legume of the month: Pinto beans
  • تبلیغات: 
    1. فواید استفاده از میوه گلابی در رژیم غذایی و کاهش وزن با مصرف آن
    2. راهکارهایی که جیبتان را پر پول می کند
    3. پیدا شدن پیکر بی جان بازیگر معروف در جنگل های شمال!
    4. با پروتئین فندق برای یک روز کامل سیر باشید